Pastís de formatge ràpid
INGREDIENTS
300 g crema de formatge
100 g mascarpone
8 maduixes
2 ous
60 g sucre
Galetes de canyella
Menta
PREPARACIÓ
- Tallem 4 fulls de paper sulfurat a 15x15 cm i els arruguem. Forrem motllos individuals de 10 cm de diàmetre amb el paper sufurat.
- Barregem en un bol mitjà 300 g crema de formatge, 100 g mascarpone, 2 ous que trenquem i 60 g de sucre. Ho barregem amb la llengua vigilant de no afegir-hi aire.
- Distribuïm la barreja als motllos, ho allisem amb la llengua pastissera i amb uns copets a la base. Ho portem al forn 15 minuts a 160º. Un cop cuits, els traiem del forn, els deixem que baixin la temperatura mitja hora i després, els portem a la nevera un mínim de mitja hora més.
- Un cop refredats, desmotllem els pastissos.
- Tallem a làmines les maduixes netes. Trinxem amb morter o amb la mà unes galetes de canyella.
- Emplatem el pastís posant-hi per sobre unes làmines de maduixes, uns trossets de galetes i unes fulletes de menta.