Pastís de formatge
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
- 500 g de formatge cremós d'untar
- 1 iogurt natural
- 5 formatgets
- 3 ous
- 150 g de sucre
- 50 g de farina de blat de moro (o farina normal per als no celíacs)
- 1 sobre de llevat químic
- 1 pessic de sal
PREPARACIÓ
- Bateu els ous amb el sucre fins que quedin molt escumosos.
- Sense parar de batre aneu afegint el formatge a cullerades, el iogurt i els formatgets. Per acabar, i encara batent, afegiu-hi la maizena i el pessic de sal.
- Folreu un motlle de forn (d'uns 22 cm de diàmetre o un altre que tingueu), unteu-lo amb mantega i empolaineu-lo amb farina.
- Aboqueu la massa al motlle i el poseu al forn, que haureu preescalfat a 170ºC, amb l'escalfor de dalt i baix.