Pastís de formatge
- Programa: La selva
- Cuina: Sofia Janer
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A LA BASE:
250 g de galeta
120 g de mantega
PER A LA CREMA:
750 g de formatge crema
50 g de formatge de cabra
6 ous
300 g de sucre
250 g de nata
25 g de midó de blat de moro o farina
Ratlladura de pell de llimona
2 g de sal
PREPARACIÓ
- Triturem les galetes en un bol i, amb una espàtula, hi incorporem la mantega fosa.
- Cobrim la base d'un motlle desmotllable per a pastissos amb paper de forn i hi posem a sobre la base de galetes pressionant bé perquè ens quedi compacta.
- Ho reservem al congelador uns 10 minuts.
- En un bol o una gerra grossa, barregem els ous batuts amb el sucre i el midó de blat de moro i ho removem amb les varetes.
- Hi afegim la nata, el formatge de cabra ratllat, el formatge crema, la sal i la ratlladura de pell de llimona.
- Ho triturem amb la batedora sense aixecar-la per evitar que hi entri aire.
- Posem mantega a la base de galeta i incorporen la crema dins del motlle.
- Fornegem a 200ºC uns 35-40' i deixem que es refredi unes quatre hores a temperatura ambient, o dues a la nevera abans de consumir-lo.