Pastís de formatge

  • Programa: La selva
  • Cuina: Sofia Janer
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LA BASE:

    250 g de galeta

    120 g de mantega

     

    PER A LA CREMA:

    750 g de formatge crema

    50 g de formatge de cabra

    6 ous

    300 g de sucre

    250 g de nata

    25 g de midó de blat de moro o farina

    Ratlladura de pell de llimona

    2 g de sal

PREPARACIÓ

  1. Triturem les galetes en un bol i, amb una espàtula, hi incorporem la mantega fosa.
  2. Cobrim la base d'un motlle desmotllable per a pastissos amb paper de forn i hi posem a sobre la base de galetes pressionant bé perquè ens quedi compacta.
  3. Ho reservem al congelador uns 10 minuts.
  4. En un bol o una gerra grossa, barregem els ous batuts amb el sucre i el midó de blat de moro i ho removem amb les varetes.
  5. Hi afegim la nata, el formatge de cabra ratllat, el formatge crema, la sal i la ratlladura de pell de llimona.
  6. Ho triturem amb la batedora sense aixecar-la per evitar que hi entri aire. 
  7. Posem mantega a la base de galeta i incorporen la crema dins del motlle.
  8. Fornegem a 200ºC uns 35-40' i deixem que es refredi unes quatre hores a temperatura ambient, o dues a la nevera abans de consumir-lo.
Anar al contingut