Pastís de pastanaga ràpid
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La pastanaga és una de les hortalisses més riques en betacarotens (provitamina A), nutrient imprescindible per a la vista, el sistema immunitari i la pell.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
200 g pastanaga
200 g mascarpone
200 ml nata
120 g farina d'ametlla
100 ml llet fresca
100 g sucre blanc
70 g sucre panela
40 ml oli OVE
10 g impulsor
2 ous
1 culleradeta canyella en pols
1 culleradeta gingebre en pols
Gingebre fresc
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a rodelles grosses 200 g de pastanagues.
- Posem les pastanagues al got batedor però en guardem un trosset per l'emplatat.
- Afegim al got batedor 2 ous, 10 g d'impulsor, 120 g de farina d'ametlla, 100 ml de llet sencera fresca, 70 g de sucre blanc, 70 g de sucre panela i 40 g d'oli OVE. Ho turbinem.
- Distribuïm la massa de pastís de pastanaga en 4 gots/tasses aptes per a microones.
- Coem cada tassa al microones 3 minuts a 800 W
- En un bol barregem 200 g de mascarpone amb 200ml de nata, 30 g de sucre blanc, 1 culleradeta canyella en pols i 1 culleradeta gingebre en pols. Ho batem amb les varetes elèctriques.
- Si el pastís ja està cuit, el repesquem, deixem que es refredi una mica i el coronem amb la crema de mascarpone.
- Acabem el pastís amb una mica de pastanaga que ratllem i gingebre fresc que també ratllem.