Pastís de pastanaga ràpid

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pastanaga és una de les hortalisses més riques en betacarotens (provitamina A), nutrient imprescindible per a la vista, el sistema immunitari i la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g pastanaga 

    200 g mascarpone  

    200 ml nata  

    120 g farina d'ametlla  

    100 ml llet fresca 

    100 g sucre blanc  

    70 g sucre panela 

    40 ml oli OVE 

    10 g impulsor 

    2 ous 

    1 culleradeta canyella en pols 

    1 culleradeta gingebre en pols 

    Gingebre fresc 

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a rodelles grosses 200 g de pastanagues. 
  2. Posem les pastanagues al got batedor però en guardem un trosset per l'emplatat. 
  3. Afegim al got batedor 2 ous, 10 g d'impulsor, 120 g de farina d'ametlla, 100 ml de llet sencera fresca, 70 g de sucre blanc, 70 g de sucre panela i 40 g d'oli OVE. Ho turbinem. 
  4. Distribuïm la massa de pastís de pastanaga en 4 gots/tasses aptes per a microones.  
  5. Coem cada tassa al microones 3 minuts a 800 W   
  6. En un bol barregem 200 g de mascarpone amb 200ml de nata, 30 g de sucre blanc, 1 culleradeta canyella en pols i 1 culleradeta gingebre en pols. Ho batem amb les varetes elèctriques.  
  7.  Si el pastís ja està cuit, el repesquem, deixem que es refredi una mica i el coronem amb la crema de mascarpone. 
  8. Acabem el pastís amb una mica de pastanaga que ratllem i gingebre fresc que també ratllem. 

 

Anar al contingut