Pastís de peix

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Per a embarassades
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix de roca és molt gustós, però conté pocs greixos i té moltes proteïnes de bona qualitat.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de peix de roca
  • 250 g de sofregit
  • 250 g de nata
  • 4 ous
  • pa sec
  • conyac
  • anís
  • mantega
  • anet
  • sal
  • pebre
  • all

PREPARACIÓ

1.- Bullim el peix de roca durant uns 7 minuts amb un all. Retirem el peix i deixem bullir el fumet fins que es redueixi.



2.- En un bol, triturem el peix bullit de roca, sense les espines i a bocins, amb el sofregit, la nata, els ous, el conyac, la sal i el pebre.



3.- Untem mantega en un motlle rectangular de forn. Ratllem pa sec i l'espolsem pel motlle. Seguidament, hi aboquem tota la barreja triturada.



4.- Posem el motlle al forn durant 1 hora a 180º.



5.- El fumet reduït, el lliguem amb una mica de mantega i un rajolí d'anís.



6.- Un cop el pastís s'ha refredat a la nevera, el tallem i l'amanim amb una mica del fumet lligat amb mantega i anet picat.
 
Anar al contingut