Pastís de peix
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Per a embarassades
- Informació nutricional -Obre
El peix de roca és molt gustós, però conté pocs greixos i té moltes proteïnes de bona qualitat.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 500 g de peix de roca
- 250 g de sofregit
- 250 g de nata
- 4 ous
- pa sec
- conyac
- anís
- mantega
- anet
- sal
- pebre
- all
PREPARACIÓ
1.- Bullim el peix de roca durant uns 7 minuts amb un all. Retirem el peix i deixem bullir el fumet fins que es redueixi.
2.- En un bol, triturem el peix bullit de roca, sense les espines i a bocins, amb el sofregit, la nata, els ous, el conyac, la sal i el pebre.
3.- Untem mantega en un motlle rectangular de forn. Ratllem pa sec i l'espolsem pel motlle. Seguidament, hi aboquem tota la barreja triturada.
4.- Posem el motlle al forn durant 1 hora a 180º.
5.- El fumet reduït, el lliguem amb una mica de mantega i un rajolí d'anís.
6.- Un cop el pastís s'ha refredat a la nevera, el tallem i l'amanim amb una mica del fumet lligat amb mantega i anet picat.
2.- En un bol, triturem el peix bullit de roca, sense les espines i a bocins, amb el sofregit, la nata, els ous, el conyac, la sal i el pebre.
3.- Untem mantega en un motlle rectangular de forn. Ratllem pa sec i l'espolsem pel motlle. Seguidament, hi aboquem tota la barreja triturada.
4.- Posem el motlle al forn durant 1 hora a 180º.
5.- El fumet reduït, el lliguem amb una mica de mantega i un rajolí d'anís.
6.- Un cop el pastís s'ha refredat a la nevera, el tallem i l'amanim amb una mica del fumet lligat amb mantega i anet picat.