Pastís de Sacher

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Fer la pastisseria a casa és una bona manera de millorar-ne el perfil nutricional (respecte a la industrial) ja que podem controlar més bé la bona qualitat dels ingredients.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g de sucre

    100 g de farina fluixa

    60 g de maizena

    8 ous

    60 g de cacau en pols

    150 g de xocolata per a cobertura

    3 fulls de gelatina

    150 g nata 35%

    70 g de nata 35%

    amaretto

    mantega

     

    Per fer la melmelada

    500 g d'albercocs

    100 g de sucre morè

    llimona

    mel

PREPARACIÓ

  1. Barregem la farina, la maizena i el cacau en un bol.
  2. Blanquegem els rovells amb sucre en un bol.
  3. Muntem les clares a punt de neu en un altre bol.
  4. Hi afegim, als rovells, la barreja de farines tamisades amb un colador.
  5. Hi aboquem les clares.
  6. Ho emmotllem en un motllo que prèviament haurem untat amb mantega i farina.
  7. Ho posem al forn 30 minuts, a 180º.
  8. Per fer la melmelada, tallem els albercocs a daus petits. Posem en un pot els albercocs tallats, 100 g de sucre morè, 1 cullerada de mel i unes quantes gotes de suc de llimona. Ho deixem coure durant 30 minuts, remenant de tant en tant.
  9. Traiem el pastís del forn i el deixem refredar.
  10. Desfem els 70 g de xocolata i la nata al bany maria.
  11. Hidratem els fulls de gelatina amb aigua freda.
  12. Barregem els fulls de gelatina fins que es desfacin amb la xocolata desfeta i la nata.
  13. Obrim el pa de pessic.
  14. Una de les parts la untem amb la melmelada.
  15. Mullem l'altra part amb una mica d'amaretto.
  16. Tanquem el pastís.
  17. Muntem els 150 g de nata.
  18. Hi aboquem la xocolata desfeta per sobre i ho servim amb cacau en pols i nata muntada.
Anar al contingut