Pastís Tatin reinventat
- Programa: Tot es mou
- Cuina: VÍCTOR GONZALO I SOFIA JANER
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- INGREDIENTS BASE:
- 250 g de galeta
- 80 g de xocolata blanca
- 80 g de pasta d'ametlla
- INGREDIENTS TOFFEE:
- 50 g de sucre
- 10 g de mantega
- INGREDIENTS TATIN:
- 4 pomes
- 60 g de sucre
- 30 g de mantega
- 1 culleradeta de cafè de canyella
PREPARACIÓ
- Per elaborar la base barregem les galetes esmicolades amb la xocolata i la pasta d'ametlla. Amb l'ajuda d'un motllo fem cercles de la mida del Tatin i els posem a la nevera.
- A continuació fem un caramel en sec (sense aigua) amb el sucre i la mantega. El posem al fons d'uns motlles.
- Per fer el Tatin fonem la mantega i hi afegim el sucre.
- Un cop caramel·litzi, saltegem les pomes tallades a dauets.
- Posem la barreja als motllos i ho coem al forn durant 30 minuts a 180ºC.
- Ho deixem refredar i ho posem al congelador.
- Ho desemmotllem i ho col·loquem damunt les bases que teníem a la nevera.