Pastisset de poma amb melmelada
INGREDIENTS
Per a 2 persones:
1/2 pasta de full
1 poma golden
2 cullerades de melmelada de préssec
Sucre
1 ou
Canyella en pols
PREPARACIÓ
- Tallem pel mig una poma golden i la pelem.
- Laminem la poma amb la mandolina o la tallem amb el ganivet, ben fina.
- Tallem pel mig 1/2 full d'una pasta de full.
- Cobrim la meitat de la pasta de full amb la poma laminada, encavalcant cada tall amb el tall anterior. Ho empolsimem amb canyella en pols.
- Pintem l'altre full amb unes quantes cullerades de melmelada de préssec.
- Tapem el full de la poma amb el full de la melmelada.
- Tanquem el perímetre amb una forquilla.
- Batem un ou en una tassa i pintem el pastís amb l'ou batut.
- Deixem el pastís a sobre d'una safata de forn. Empolsimem el pastís amb sucre. Fiquem el pastís al forn, 20 minuts, a 200 ºC.
- Deixem que el pastís es refredi i l'emplatem.