Pastissets de cabell d'àngel
INGREDIENTS
125 g farina fluixa
60 ml oli oliva suau
20 ml licor d'anís
20 ml mistela
120 g cabell d'àngel
Sucre blanc
PREPARACIÓ
- Preparem la massa: afegim en un bol gros 125 g de farina fluixa, 10 g de sucre, 20 ml licor d'anís, 20 ml mistela i 60 ml oli oliva suau
- Ho barregem tot a mà i ho pastem fins que la massa es desenganxi de les parets del bol.
- Separem 4 boletes del pastó. Haurien de fer uns 60 g.
- Posem un paper sulfurat a la base, la boleta del pastó i un paper sulfurat que el tapi. Aixafem el pastó amb el corró.
- Omplim la pasta aplanada, amb 30 g de cabell d'àngel.
- Tanquem els pastissets com si fos una cresta. Ho podem fer amb els dits o amb una forquilla.
- Escalfem el forn a 180 graus i quan hagi assolit la temperatura correcta, portem els pastissets i els hi deixem 15 minuts.
- Quan els pastissets estiguin cuits i encara estiguin calents, els arrebossem amb sucre blanc.