Pastissets de verdures

INGREDIENTS

  • 3 pastanagues

    1 carbassó

     4 ous

    50 g de farina de blat de moro

    25 g d'oli d'oliva

    Mitja cullerada de llevat

    100 g de parmesà ratllat

    1 pessic de curri

    Pebre

    Sal

     

PREPARACIÓ

  1. Pintem els motlles amb mantega i els enfarinem. Si els pastissets són aptes per a celíacs, farem servir farina de blat de moro. Els reservem.
  2. Agafem els quatre ous i en separem els rovells de les clares.
  3. Posem quatre rovells d'ou en un bol i la farina de blat de moro, i ho remenem. Hi afegim el parmesà ratllat i ho continuem remenant.
  4. Hi afegim l'oli d'oliva i ho seguim remenant.
  5. Hi afegim el carbassó ratllat i les pastanagues ratllades i ho anem remenant, tot fent-ne una pasta.
  6. Agafem les quatre clares d'ou i les muntem amb una batedora.
  7. Barregem la massa que ja tenim amb les clares a punt de neu.
  8. Omplim els motlles amb la massa final.
  9. Ho enfornem a 180º amb escalfor inferior. Al cap d'uns 12 minuts ja estaran llestos.

 

 

 

Anar al contingut