Pastissets de verdures
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
INGREDIENTS
3 pastanagues
1 carbassó
4 ous
50 g de farina de blat de moro
25 g d'oli d'oliva
Mitja cullerada de llevat
100 g de parmesà ratllat
1 pessic de curri
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Pintem els motlles amb mantega i els enfarinem. Si els pastissets són aptes per a celíacs, farem servir farina de blat de moro. Els reservem.
- Agafem els quatre ous i en separem els rovells de les clares.
- Posem quatre rovells d'ou en un bol i la farina de blat de moro, i ho remenem. Hi afegim el parmesà ratllat i ho continuem remenant.
- Hi afegim l'oli d'oliva i ho seguim remenant.
- Hi afegim el carbassó ratllat i les pastanagues ratllades i ho anem remenant, tot fent-ne una pasta.
- Agafem les quatre clares d'ou i les muntem amb una batedora.
- Barregem la massa que ja tenim amb les clares a punt de neu.
- Omplim els motlles amb la massa final.
- Ho enfornem a 180º amb escalfor inferior. Al cap d'uns 12 minuts ja estaran llestos.