Patates a la carbonara
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Del grup dels aliments rics en hidrats de carboni la patata és el més lleuger, ja que és el que conté més aigua; per això les recomanacions apunten prendre'n de 3 a 4 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
180 g patates platillo
50 g guanciale
25 g formatge parmesà
120 ml aigua
2 ous
Mantega
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Posem mantega a una paella i mentre es fon tallem 50 g de guanciale a julianeta. L'hi afegim i l'enrossim.
- Tallem pel mig 180 g de patates del platillo.
- Quan el guanciale ja està enrossit, el traiem de la paella i el reservem en un bol gros. A la paella on s'ha cuit, hi afegim les patates tallades i les saltem amb sal fins que siguin rosses.
- Aboquem 120 ml d'aigua a la paella i ho coem a foc mitjà deu minuts amb la tapa.
- Al bol on hi tenim el guanciale hi afegim 20 ml d'aigua de la cocció, 25 g de parmesà ratllat i dos rovells d'ou. Ho barregem ben barrejat.
- Afegim al bol les patates cuites i acabem el plat posant-hi pebre.