Patates amb botifarra i bolets
INGREDIENTS
4 patates grosses Monalisa
4 ous
4 botifarres
3 grans d'all
1 pot rovellons
Julivert
Vinagre de poma
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i esqueixem les patates. Les bullim dins una olla gran amb sal uns 15 minuts. Un cop bullides les deixem escórrer i les reservem.
- En un pot amb aigua i vinagre de poma hi bullim 4 ous 10 minuts. Un cop bullits els pelem i ratllem. Els reservem en un plat.
- En una paella amb oli hi posarem les botifarres tallades pel mig. Les courem fins que quedin daurades. Un cop cuites les reservem.
- A la mateixa paella on hi hem cuit les botifarres, hi posem tot un pot sencer de rovellons i els saltem.
- Mentrestant tallem a microbrunesa 3 grans d'all i piquem fulles de julivert. Ho afegim a la paella. Integrem els rovellons amb l'all i el julivert i ho reservem.
- En un plat fons hi posarem les patates de base, a sobre la botifarra, els saltat de rovellons i per últim l'ou ratllat per sobre.