Patates amb mel
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La mel és un producte biològic amb una elevada concentració de sucres en què podem destacar l'aportació de potassi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
300 g de patates
1 llima
Raig de mel
Sal
Pebre negre
Romaní sec
Llorer
Piri-piri
Oli
PREPARACIÓ
- Preescalfem el forn a 200º.
- Pelem 300 g de patates i les tallem en forma de mitja lluna.
- Posem en un bol la patata tallada, juntament amb el suc d'una llima, sal, pebre, dues fulles de llorer, romaní sec, una mica de piri-piri i un raig d'oli. Ho integrem.
- Aboquem el contingut del bol en una safata amb paper sulfurat i la fiquem al forn 20 minuts a 200º.
- Un cop fora del forn, hi afegim per sobre un rajolí de mel i ho integrem bé. Ho tornem a posar al forn cinc minuts més a 200º.
- Emplatem les patates.