Patates amb mel

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mel és un producte biològic amb una elevada concentració de sucres en què podem destacar l'aportació de potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:  

    300 g de patates 

    1 llima 

    Raig de mel 

    Sal 

    Pebre negre 

    Romaní sec 

    Llorer 

    Piri-piri 

    Oli 

     

PREPARACIÓ

  1. Preescalfem el forn a 200º. 
  2. Pelem 300 g de patates i les tallem en forma de mitja lluna. 
  3. Posem en un bol la patata tallada, juntament amb el suc d'una llima, sal, pebre, dues fulles de llorer, romaní sec, una mica de piri-piri i un raig d'oli. Ho integrem. 
  4. Aboquem el contingut del bol en una safata amb paper sulfurat i la fiquem al forn 20 minuts a 200º. 
  5. Un cop fora del forn, hi afegim per sobre un rajolí de mel i ho integrem bé. Ho tornem a posar al forn cinc minuts més a 200º. 
  6. Emplatem les patates. 
Anar al contingut