Patates farcides, un entrant amb caliu
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
INGREDIENTS
Patates
Paté de llauna
Formatge
Oli d'oliva
Sal
Pebre
Mantega
PREPARACIÓ
- Bullim les patates amb pela o les fem al forn.
- Un cop cuites i escorregudes, quan siguin tèbies, les obrim per la meitat.
- En traiem la polpa amb una cullera, deixant una mica de patata a les parets perquè la base del farcit tingui consistència.
- En un bol, trinxem la polpa de la patata i hi afegim el paté. (Podeu substituir aquest ingredient per carn picada, fuet tallat a daus, tonyina...)
- Amanim la patata trinxada amb sal, pebre i una mica d'oli.
- Farcim la pela de les patates amb la barreja de paté i patata trrinxada.
- Posem les patates en una safata de forn.
- Ratllem formatge i n'hi posem per sobre.
- Hi afegim una avellana de mantega.
- Gratinem les patates farcides al forn fins que el formatge s'hagi fos.