Patates farcides, un entrant amb caliu

INGREDIENTS

  • Patates

    Paté de llauna

    Formatge

    Oli d'oliva

    Sal

    Pebre

    Mantega

PREPARACIÓ

  1. Bullim les patates amb pela o les fem al forn.
  2. Un cop cuites i escorregudes, quan siguin tèbies, les obrim per la meitat.
  3. En traiem la polpa amb una cullera, deixant una mica de patata a les parets perquè la base del farcit tingui consistència.
  4. En un bol, trinxem la polpa de la patata i hi afegim el paté. (Podeu substituir aquest ingredient per carn picada, fuet tallat a daus, tonyina...)
  5. Amanim la patata trinxada amb sal, pebre i una mica d'oli.
  6. Farcim la pela de les patates amb la barreja de paté i patata trrinxada.
  7. Posem les patates en una safata de forn.
  8. Ratllem formatge i n'hi posem per sobre.
  9. Hi afegim una avellana de mantega.
  10. Gratinem les patates farcides al forn fins que el formatge s'hagi fos. 
Anar al contingut