Paté de musclos

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 3 llaunes de musclos en escabetx  

    1 gra d'all 

    2 cogombres en vinagre 

    8 llesques de pa de motlle 

    Mostassa antiga 

    1 ceba  

    Oli OVE 

    Sal 

    Pebre 

    Vinagre de Xerès  

    Coriandre fresc 

    Alfàbrega fresca 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a la brunesa una ceba. La reservem dins d'un bol gran. 
  2. Pelem un gra d'all i en traiem el germinat del mig.  
  3. Posem l'all sense el germinat dins un got batedor.  
  4. Obrim 3 llaunes de musclos i escorrem els musclos per descartar el líquid. Posem els musclos amb l'all i ho turbinem fins que tingui una textura de paté. 
  5. Barregem el paté amb la ceba.  
  6. Hi afegim un parell de cullerades de mostassa antiga i ho integrem.  
  7. Laminem dos cogombres envinagrats. Els posem dins un bol amb unes fulles de coriandre fresc, unes fulles d'alfàbrega fresca, oli, sal, pebre i un raig de vinagre de Xerès. Ho integrem. 
  8. Untem una torrada amb el paté i hi posem els cogombrets al damunt. Hi afegim algunes fulles de les herbes fresques.  
Anar al contingut