Paté de musclos
INGREDIENTS
3 llaunes de musclos en escabetx
1 gra d'all
2 cogombres en vinagre
8 llesques de pa de motlle
Mostassa antiga
1 ceba
Oli OVE
Sal
Pebre
Vinagre de Xerès
Coriandre fresc
Alfàbrega fresca
PREPARACIÓ
- Tallem a la brunesa una ceba. La reservem dins d'un bol gran.
- Pelem un gra d'all i en traiem el germinat del mig.
- Posem l'all sense el germinat dins un got batedor.
- Obrim 3 llaunes de musclos i escorrem els musclos per descartar el líquid. Posem els musclos amb l'all i ho turbinem fins que tingui una textura de paté.
- Barregem el paté amb la ceba.
- Hi afegim un parell de cullerades de mostassa antiga i ho integrem.
- Laminem dos cogombres envinagrats. Els posem dins un bol amb unes fulles de coriandre fresc, unes fulles d'alfàbrega fresca, oli, sal, pebre i un raig de vinagre de Xerès. Ho integrem.
- Untem una torrada amb el paté i hi posem els cogombrets al damunt. Hi afegim algunes fulles de les herbes fresques.