Paw-paw & mango smoothie (Batut de mango i papaia) - Pretòria, Sud-àfrica
- Programa: Karakia
- Cuina: Françoise Greenacre, Castellfollit del Boix
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
INGREDIENTS
- 2 mangos
- 1/2 papaia
- suc de poma
PREPARACIÓ
Peleu i trossegeu els mangos.
Retireu les llavors de la papaia i buideu-la. Talleu-la a trossos.
Poseu els trossos de mango dins el got de la batedora, aboqueu-hi un bon raig de suc de poma i tritureu-ho. Després, afegiu-hi els trossos de papaia i torneu a triturar-ho fins que vegeu que la fruita queda ben desfeta.
Si la fruita no fos freda, podeu deixar el batut una estona a la nevera abans de servir-lo.
Nota:
La quantitat de suc de poma va segons el vostre gust. Tot dependrà de si voleu el batut més o menys dens.
Si no teniu suc de poma, podeu preparar aquest batut amb aigua o, fins i tot, amb llet.
Retireu les llavors de la papaia i buideu-la. Talleu-la a trossos.
Poseu els trossos de mango dins el got de la batedora, aboqueu-hi un bon raig de suc de poma i tritureu-ho. Després, afegiu-hi els trossos de papaia i torneu a triturar-ho fins que vegeu que la fruita queda ben desfeta.
Si la fruita no fos freda, podeu deixar el batut una estona a la nevera abans de servir-lo.
Nota:
La quantitat de suc de poma va segons el vostre gust. Tot dependrà de si voleu el batut més o menys dens.
Si no teniu suc de poma, podeu preparar aquest batut amb aigua o, fins i tot, amb llet.