Pebrot farcit de botifarra
INGREDIENTS
4 pebrots vermells morruts
100 g formatge de vaca sec
100 g mozzarella
60 g botifarra negra
60 g botifarra de perol
4 ous
Alfàbrega
PREPARACIÓ
- Tallem per la part de dalt 4 pebrots morruts i els buidem de llavors i parts blanques.
- Tallem a dauets 60 g de botifarra de perol i 60 g de botifarra negra. Les posem en un bol.
- Al bol hi afegim 100 g de formatge de vaca sec ratllat i 100 g de mozzarella fresca sense xerigot tallada a trossos. Ho barregem.
- Farcim els pebrots amb la barreja.
- Enfornem a 180º 20 minuts.
- Traiem els pebrots del forn i posem a dins de cada un 1 ou.
- Ho tornem a enfornar 5 minuts a 180º.
- Emplatem els pebrots afegint-hi unes fulletes d'alfàbrega per sobre.