Pebrots del piquillo farcits d'ànec

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn d'ànec conté vitamines variades i minerals. En destaca el ferro, el zinc i les vitamines del grup B; també conté quantitats considerables de greix, sobretot concentrat a la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 12 pebrots del piquillo 

    2 confits d'ànec 

    10 escalunyes 

    2 llimes 

    5 grans d'all 

    Vinagre balsàmic 

    Sèsam blanc torrat 

    Julivert arrissat 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Agafem 12 pebrots del piquillo ja confitats i els posem en una safata de forn amb un paper sulfurat a la base. 
  2. Pelem i laminem 5 grans d'all. Els distribuïm per sobre dels pebrots. Salpebrem i hi afegim un raig d'oli d'oliva.  
  3. Ho enfornem durant 30 minuts a 180º. Quan hagin passat 15 minuts, girarem els pebrots. Un cop han passat els 30 minuts, els traiem del forn i els reservem a la mateixa safata. 
  4. Agafem dos confits d'ànec i els escalfem en una paella a foc mitjà-baix tapant la paella. 
  5. Pelem i tallem a la microbrunesa deu escalunyes. 
  6. Quan els confits ja s'han escalfat, els traiem de la paella i els reservem en un plat. 
  7. En la mateixa paella on hem escalfat els confits confitarem les escalunyes. Si veiem que a la paella ha quedat massa greix dels confits, en traiem.  
  8. Esfilagarsem els confits d'ànec i reservem la carn en un plat. 
  9. Quan les escalunyes estan confitades, incorporem la carn esfilagarsada a la paella i ho coem tot junt un parell de minuts. 
  10. Agafem 2 llimes i en ratllem la pell a la paella on tenim la carn d'ànec i les escalunyes. Ho integrem, salem i retirem del foc. 
  11. Passem la barreja a una màniga pastissera per farcir els pebrots. Els pebrots els podem farcir també amb l'ajuda d'una cullera. 
  12. Farcim els pebrots del piquillo i els tornem a posar a la safata on els hem enfornat abans amb els alls. 
  13. Pintem els pebrots ja farcits amb vinagre balsàmic i els empolsem amb una mica de sèsam torrat picat amb un morter o amb un molinet especial per a sèsam. Enfornem de nou els pebrots 8 minuts a 180º. 
  14. Un cop tenim els pebrots fora del forn, els emplatem acompanyats d'una mica de julivert arrissat i... bon profit! 
Anar al contingut