Pebrots farcits
INGREDIENTS
175 g de bolets en conserva
125 g de cansalada
200 ml de nata per a cuinar
12 pebrots del piquillo
1 ceba
Formatge grana padano
Pa ratllat
Sal Farina
PREPARACIÓ
- Saltem 125 g de cansalada tallada petita. Mentre va fent, tallem 1 ceba a brunesa i li afegim.
- Escorrem i maltallem 175 g de bolets en conserva. Els afegim al sofregit.
- Hi afegim 1 cullerada de farina i ho integrem.
- Un cop la farina ja és torrada, hi afegim 200 ml de nata per a cuinar. Bullim i remenem fins que espesseixi.
- Escorrem 12 pebrots del piquillo en conserva. Els farcim amb la barreja de la paella i els anem col·locant en una safata per anar al forn.
- Empolsinem els pebrots amb pa ratllat i formatge grana padano que ratllem.
- Ho posem al forn 5 minuts a 200º i ja podem servir-los.