Pebrots verds arrebossats
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els pebrots són una hortalissa amb un elevat contingut en antioxidants, gràcies a la vitamina C, els betacarotens i el licopè que contenen.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 pebrot verd italià
35 g de formatge grana padano
1/2 ceba tendra
2 ous
Pa ratllat
Farina
Sal
Oli
Pebre
PREPARACIÓ
- Tallem a rodelles un pebrot verd italià, que primer rentem i buidem. El reservem en un bol i el salpebrem.
- Posem en un got batedor 35 g de grana padano ratllat i mitja ceba tendra petita ja neta, que maltallem.
- Finalment hi afegim un ou i ho turbinem.
- Hi afegim 120 ml d'oli suau per emulsionar-ho. Un cop a punt, ho reservem.
- Escalfem oli en una paella.
- Trenquem un ou en una plata i el batem.
- Arrebossem cada pebrot passant-lo per farina, ou batut i pa ratllat. Els fregim i els reservem.
- Deixem els pebrots arrebossats en paper absorbent.
- Traiem el paper absorbent i emplatem els pebrots arrebossats.