Penne rigatte de vigília

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuina: Isma Prados
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 100 g de penne rigatte (macarrons) integrals gruixuts
  • 2 tomàquets de penjar
  • 1 pot petit de fredolics en conserva
  • 1 manat de ruca feréstega
  • 1 pit de pollastre
  • 2 cullerades de pesto genovès
  • 1 ceba petita

PREPARACIÓ

Preparació: 20 minuts
Cocció: 20 minuts


1. Poseu una olla al foc amb força aigua. Quan bulli, escaldeu-hi els tomàquets i, després, passeu-los a un bol amb aigua freda. Peleu-los i traieu-ne les llavors.
2. A la mateixa olla, afegiu-hi sal, pebre i una fulla de llorer. Bulliu-hi la pasta.
3. Poseu una cassola al foc. Piqueu la ceba i sofregiu-la.
4. Poseu una paella al foc. Talleu el pit de pollastre a daus, salpebreu-los i daureu-los. Afegiu-los a la cassola de la ceba.
5. Salteu els fredolics amb sal i pebre. Afegiu-los a la cassola.
6. Feu el mateix, durant només un minut, amb el tomàquet tallat a dauets.
7. Netegeu la ruca i piqueu-la. Afegiu-la a la cassola, i acte seguit, el pesto. Barregeu-ho un moment i tanqueu el foc.
8. Quan els macarrons siguin al dente, els afegiu a la cassola i llestos.
9. Deixeu-ho refredar i guardeu-ho en una carmanyola.
Anar al contingut