Pepito tonnato
INGREDIENTS
Pa
1 bistec de vedella
3 cullerades de maionesa
1 llauna de tonyina petita
4 lloms d'anxova
1 cullerada de tàperes
3 cogombrets
Oli
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
1. En un got batedor, hi posem la maionesa, la llauna de tonyina esmicolada, els filets d'anxova i una cullerada de tàperes.
2. Ho turbinem i ho reservem.
3. Escalfem la paella, mentre tallem el bistec de vedella a tires.
4. Afegim a la paella un raig d'oli i el bistec tallat. Ho coem a foc molt fort, poca estona.
5. Salpebrem el contingut de la paella.
6. Mentre es cou la carn, tallem pel mig els cogombrets.
7. Tallem el pa per la meitat i hi posem la carn cuita, els sucs que han quedat a la paella, 2 cullerades de la salsa tonnato i els cogombrets tallats.
8. Tanquem l'entrepà amb l'altra llesca.