Pepito tonnato

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vedella és molt rica en ferro i vitamines del grup B, com la B12, nutrients que ajuden a la formació i manteniment dels glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Pa 

    1 bistec de vedella  

    3 cullerades de maionesa 

    1 llauna de tonyina petita 

    4 lloms d'anxova  

    1 cullerada de tàperes  

    3 cogombrets 

    Oli 

    Sal 

    Pebre 

PREPARACIÓ

1. En un got batedor, hi posem la maionesa, la llauna de tonyina esmicolada, els filets d'anxova i una cullerada de tàperes. 

2. Ho turbinem i ho reservem. 

3. Escalfem la paella, mentre tallem el bistec de vedella a tires. 

4. Afegim a la paella un raig d'oli i el bistec tallat. Ho coem a foc molt fort, poca estona. 

5. Salpebrem el contingut de la paella. 

6. Mentre es cou la carn, tallem pel mig els cogombrets. 

7. Tallem el pa per la meitat i hi posem la carn cuita, els sucs que han quedat a la paella, 2 cullerades de la salsa tonnato i els cogombrets tallats. 

8. Tanquem l'entrepà amb l'altra llesca. 

Anar al contingut