Pera amb crema de formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Pels seus ingredients, aquesta és una recepta molt rica en greixos, colesterol i vitamina DAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
4 peres Conference
200 ml Vi ranci
200 g de crema de formatge de cabra
200 ml nata
150 ml llet
100 ml moscatell
50 g sucre morè
50 g de mel
1 branca de canyella
1 anís estrellat
1 llimona
1/2 full de gelatina
Mantega
Menta fresca
PREPARACIÓ
- Pelem 4 peres conference.
- Les tallem a quarts i en traiem els cors. Les posem en un bol on afegirem 200 ml de vi ranci, 100 ml de moscatell, 50 g de sucre morè, la pell i el suc d'una llimona, 1 branca de canyella i 1 anís estrellat. Ho integrem. Tapem i ho reservem.
- Posem a hidratar mig full de gelatina.
- En una cassola al foc posem 150 ml de llet, 200 ml de nata i 50 g de mel. Ho fem bullir.
- Quan hagi arrencat el bull, apartem la cassola del foc i hi incorporem la gelatina hidratada.
- Posem en un bol 200 g de crema de formatge de cabra i la barreja de nata, llet, mel i gelatina. Ho integrem amb les varetes manuals.
- Portem les peres i la barreja amb la crema de formatge a la nevera, on reposaran 24 hores.
- Traiem les peres de la nevera. I les posem en una safata sense els líquids. Hi afegim uns daus de mantega.
- Colem el suc del marinat, el posem en una cassola i ho posem a un pot on ho reduirem al forn durant 20 minuts.
- Enfornem les peres a 200º durant 20 minuts.
- Traiem de la nevera la crema de formatge.
- Servim. Primer hi posem les peres, hi afegim la crema de formatge, que és millor que la disposem als marges del recipient on servim, i després hi banyem les peres amb la reducció del marinat. Rematem el plat amb unes fulles de menta.