Pera, recuit i avellanes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Rafa Peña
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Empúries
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El recuit és un formatge de tipus fresc, que conté molta aigua, de moderat contingut greixós, ric en calci i proteïnes de bona assimilació.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 2 peres de Puigcerdà
  • 200 g de recuit de drap
  • 20 g de sucre
  • llimona
  • fulles de menta fresca
  • 60 avellanes torrades pelades
  • oli verge extra
  • sal i sucre

PREPARACIÓ

Per començar, emboliqueu les peres amb paper d'alumini i deixeu-les coure al forn 45 minuts a 200 graus. Després, peleu-les i deixeu-les refredar una mica.

Per fer la crema de pera, poseu en un bol la de la polpa de la pera, oli d'oliva, suc de llimona, un polsim de sucre i un de sal i tritureu-ho amb el túrmix. A continuació, reserveu-ne una cullerada per al recuit, piqueu la menta fresca i barregeu-la amb la resta de la crema de pera.

Tot seguit, escorreu l'excés d'aigua del recuit, barregeu-lo amb el sucre i la cullerada de crema de pera i reserveu-lo.

Finalment, amb l'ajut d'un ratllador, ratlleu les avellanes torrades, ben bé 12 o 15 per plat.

I ja per acabar, emplateu el recuit, napeu-lo amb la crema de pera, afegiu-hi les avellanes per sobre i amaniu-lo amb un raig d'oli.
Anar al contingut