Perdiu amb castanyes

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Com les altres carns de caça, la carn de perdiu és rica en ferro, en conté més que la carn vermella.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • - 4 perdius netes

    - 16 castanyes somalles

    - 1 ceba tendra

    - 1 pastanaga

    - 1 porro

    - 1 cabeça d'alls

    - 1 got de vi blanc

    - 1 got de vinagre chardonnay

    - 200 g de brou de carn

    - 1 branca d'api

    - pela de llimona

    - oli OVE

    - llorer

    - farigola

    - aigua mineral

    - marduix

PREPARACIÓ

Hidratem les castanyes amb una barreja d'aigua i vi ranci durant dues hores a la nevera.

Tallem les perdius per la meitat i les salpebrem. Les enrossim en una cassola grossa amb un bon raig d'oli. Un cop marcades les reservem.

A la mateixa cassola, hi enrossim la ceba i la pastanaga tallades a la juliana, amb la cabeça d'alls tallada per la meitat i amb un farcellet d'herbes.

Hi afegim el porro tallat, l'api, les castanyes, les perdius i, de seguida, el vi, el vinagre i la pela de llimona. Un cop tot estigui  integrat, hi afegim el brou de carn i ho cobrim tot amb aigua.

Ho tapem i ho deixem a foc lent. Després ho deixem reposar 6 hores a fora la nevera.

Ho servim amb marduix per sobre.

Anar al contingut