Peres al vi
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 peres de Lleida
- 500 g de vi macabeu
- 500 g de most
- 6 làmines de gelatina
- 1 llimona
- 2 cullerades de panela
- canyella
- gingebre
- romaní
- 2 preses de xocolata, 85 per cent de cacau
- aigua mineral
PREPARACIÓ
- Hidratem la gelatina amb aigua freda. Escalfem el most i hi dissolem la gelatina.
- Posem el most al congelador.
- Rentem i tallem les peres. En traiem el cor, però no les pelem.
- Dins un pot posem vi, sucre, canyella, gingebre ratllat, suc de llimona, romaní i, si fa falta, aigua fins que cobreixi. Ho coem 10 minuts a foc molt baix.
- Traiem les peres, colem el most i el reduïm fins que ens quedi un xarop. Ho deixem refredar tot.
- En el got americà i aboquem el xarop fred i la gelatina congelada. Ho triturem fins que ens quedi textura de granissat.
- Damunt el granissat de peres hi ratllem la xocolata ben fina.