Peres amb moscatell i daus de crema

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Esther Pagès i Roca
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Roca, Esponellà

INGREDIENTS

  • 8 peres 'blanquilla'
  • 1 l moscatell
  • 400 g de sucre
  • 1 pell de llimona
  • 1 canonet de canyella
  • Per a la gelatina de crema catalana:
  • 1 l de llet
  • fècula de blat de moro
  • 200 g de sucre
  • 3 sobres de gelatina en pols
  • 1/2 canonet de canyella
  • 2 ous
  • 1 pell de llimona

PREPARACIÓ

Per fer les peres, torreu una mica de sucre en un cassó i afegiu-hi l'aigua, el moscatell i les peres pelades. Deixeu-ho coure uns 20 o 30 minuts.
A continuació, bulliu la llet amb la canyella i la pell de llimona en un cassó. Tot seguit, incorporeu-hi el sucre i una barreja de llet freda, ous i fècula. Després, retireu el canonet de canyella i la pell de llimona i aboqueu la barreja en un bol on prèviament haureu desfet la gelatina en pols. Remeneu-ho. Deixeu-ho reposar a la nevera durant dues hores i talleu la gelatina de crema a daus.

I ja per acabar, emplateu les peres amb una mica del suc de coure-les. Poseu uns daus de crema al cantó i guarniu el plat amb uns cruixents.
Anar al contingut