Peres amb vi negre i iogurt
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ivan Agustí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cata 1.81, Barcelona
INGREDIENTS
- 4 peres
- vi negre jove
- 20 ml de vi dolç
- gelatina
- 50 g de sucre
- canyella
- 1 llimona
- 1 taronja
- 1 clau
- 2 iogurts
- menta
PREPARACIÓ
- Per començar, poseu en una cassola la canyella, el clau, la pell de taronja, la pell de llimona, el vi negre, les peres senceres i pelades i el sucre.
- Poseu en marxa el foc i deixeu-ho bullir entre 5 i 10 minuts.
- Després, deixeu-ho reposar a la nevera durant 24 hores.
- A continuació, coleu el vi de bullir les peres i reduïu-lo en un cassó.
- Per fer la gelatina de vi dolç, escalfeu el vi dolç en una paella i afegiu-hi la gelatina que prèviament haureu remullat per estovar-la. Remeneu-ho bé fins que la cua de peix s'hagi desfet completament.
- Després, poseu-ho en un plat i deixeu-ho refredar a la nevera durant dues hores. I ja per acabar, dibuixeu una línia al plat amb iogurt.
- Tot seguit, dibuixeu-hi una altra línia amb la reducció de vi. Emplateu les peres tallades a quarts sobre les línies i acompanyeu-les d'uns daus de gelatina de vi dolç.