Pèsols amb botifarra de perol
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
200 g pèsols congelats
All
Ceba tendra
Escalunya
Botifarra de perol
Menta
Sal
Oli OVE
Pebre
PREPARACIÓ
- Posarem una cassola al foc i, mentre s'escalfa, pelem i laminem un gra d'all petit. L'afegirem a la cassola amb un raig d'oli i el fem ballar a foc mitjà.
- Tallarem a rodelles mitja botifarra de perol i també l'enrossim a la cassola amb l'all. Ho reservem tot en un platet.
- Tallem a brunesa una escalunya petita i una ceba tendra petita. Les afegim a la cassola i, si cal, hi afegim més oli. Les deixarem suar amb la cassola tapada uns tres minuts fins que quedin estovades.
- A la cassola hi afegim 200 g de pèsols congelats, la botifarra i l'all que teníem reservats. Ho tapem i ho courem durant 3 minuts.
- Per servir-ho, hi afegim un raig d'oli, sal, pebre i unes fulles de menta.