Pèsols ofegats

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pèsols, tot i que són de color verd, no són verdures, són un aliment ric en hidrats de carboni, tal com la seva textura farinosa ens indica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g pèsols pelats

    2 patates petites monalisa (200 g)

    1 taronja

    Mantega

    Salsa de soja

    Aigua mineral

    Oli d'oliva suau

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem les patates i les tallem aproximadament de la mida d'un pèsol, a dauets. 
  2. Escalfem la paella amb un raig generós d'oli d'oliva suau. Hi aboquem la patata tallada i l'enrossim a foc alt durant 2 minuts. 
  3. Afegim a la paella una mica de salsa de soja i continuem saltant les patates durant 30 segons. Hi tirem un raig d'aigua, tapem la paella i coem 1 minut més. Després hi posem una nou de mantega i unes fulles de romaní i remenem.
  4. Hi aboquem els pèsols i també un raig d'aigua. Tapem i coem durant 1 minut. Tastem els pèsols i, si cal, els coem una mica més. 
  5. Emplatem i hi ratllem per sobre una mica de pell de taronja. Una recepta de pèsols ofegats preparada en un temps rècord.
Anar al contingut