Pèsols ofegats
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Informació nutricional -Obre
Els pèsols, tot i que són de color verd, no són verdures, són un aliment ric en hidrats de carboni, tal com la seva textura farinosa ens indica.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
300 g pèsols pelats
2 patates petites monalisa (200 g)
1 taronja
Mantega
Salsa de soja
Aigua mineral
Oli d'oliva suau
PREPARACIÓ
- Pelem les patates i les tallem aproximadament de la mida d'un pèsol, a dauets.
- Escalfem la paella amb un raig generós d'oli d'oliva suau. Hi aboquem la patata tallada i l'enrossim a foc alt durant 2 minuts.
- Afegim a la paella una mica de salsa de soja i continuem saltant les patates durant 30 segons. Hi tirem un raig d'aigua, tapem la paella i coem 1 minut més. Després hi posem una nou de mantega i unes fulles de romaní i remenem.
- Hi aboquem els pèsols i també un raig d'aigua. Tapem i coem durant 1 minut. Tastem els pèsols i, si cal, els coem una mica més.
- Emplatem i hi ratllem per sobre una mica de pell de taronja. Una recepta de pèsols ofegats preparada en un temps rècord.