Peus de porc a la cassola

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Mitjana

INGREDIENTS

  • Peus de porc

    Aigua per a la cocció

    Ceba

    All

    Tomàquet ratllat

    Pebrot verd

    Llorer

    Pebre en gra

    Vi ranci

     

    PER A LA PICADA:

    Ametlles torrades

    Pa fregit

    All fregit

    Xocolata

     

     

PREPARACIÓ

  1. Posem els peus de porc amb l'aigua a l'olla a pressió amb una mica de pebre i llorer i quan arrenqui el bull els deixem coure entre 40 i 50 minuts.
  2. Amb la ceba tallada ben petita comencem el sofregit i quan s'enganxi a la paella hi afegim vi ranci. 
  3. Incorporem al sofregit l'all, una mica de pebrot verd i el tomàquet ratllat. 
  4. Un cop cuits els peus de porc, els traiem de l'olla i colem el brou.
  5. Els afegim al sofregit i ho cobrim amb el brou colat (la resta del brou el podeu reservar per a altres plats).
  6. Espessim la salsa amb la picada i ho deixem coure uns 20 minuts fins a l'hora d'emplatar.
  7. Si voleu fer els peus de porc a la brasa en lloc de la cassola, quan els traieu de l'olla a pressió us recomanem que abans de cuinar-los els deixeu una estona a la nevera. Els podeu servir a la brasa amb allioli. 

 

Anar al contingut