Peus de porc a la cassola
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Mitjana
INGREDIENTS
Peus de porc
Aigua per a la cocció
Ceba
All
Tomàquet ratllat
Pebrot verd
Llorer
Pebre en gra
Vi ranci
PER A LA PICADA:
Ametlles torrades
Pa fregit
All fregit
Xocolata
PREPARACIÓ
- Posem els peus de porc amb l'aigua a l'olla a pressió amb una mica de pebre i llorer i quan arrenqui el bull els deixem coure entre 40 i 50 minuts.
- Amb la ceba tallada ben petita comencem el sofregit i quan s'enganxi a la paella hi afegim vi ranci.
- Incorporem al sofregit l'all, una mica de pebrot verd i el tomàquet ratllat.
- Un cop cuits els peus de porc, els traiem de l'olla i colem el brou.
- Els afegim al sofregit i ho cobrim amb el brou colat (la resta del brou el podeu reservar per a altres plats).
- Espessim la salsa amb la picada i ho deixem coure uns 20 minuts fins a l'hora d'emplatar.
- Si voleu fer els peus de porc a la brasa en lloc de la cassola, quan els traieu de l'olla a pressió us recomanem que abans de cuinar-los els deixeu una estona a la nevera. Els podeu servir a la brasa amb allioli.