Peus de porc amb salsafins

INGREDIENTS

  • PER A QUATRE PERSONES:

    2 peus de porc (1/2 per persona)

    2 cebes de Figueres

    4 grans d'all

    4 tomàquets madurs o sofregit de tomàquet

    600 g de salsafins escaldats

    1 porro

    1 cirereta

    1/got de vi

    Farina, sal i oli d'oliva

     

PREPARACIÓ

  1. Posem els peus de porc a l'olla a pressió (primer sense tapar) amb aigua, dos grans d'all, un porro, una ceba pelada i tallada a quarts i una cirereta neta de llavors.
  2. Mentre arrenca el bull, en una paella preparem un sofregit.
  3. Primer hi posem la ceba, una mica de sal per fer suar la ceba i, finalment, un parell d'alls i el tomàquet triturat.
  4. Un cop fet, posem el sofregit a l'olla a pressió amb els peus de porc.
  5. Esbandim la paella del sofregit amb mig got de vi i ho incorporem també.
  6. Salpebrem i tapem l'olla a pressió.
  7. Quan arrenca el bull, els peus de porc han de coure uns 50 minuts.
  8. Una vegada cuits, els posem en una cassola amb el brou de la cocció i deixem que faci xup-xup.
  9. Escaldem els salsafins, els enfarinem i els fregim amb oli d'oliva.
  10. Els incorporem a la cassola dels peus de porc.
  11. Fem una picada amb all, avellanes i ametlles torrades, i una mica d'aigua. (Ho podeu triturar amb la batedora).
  12. Posem la picada a la cassola i ho deixem coure 10 minuts més.
Anar al contingut