Peus de porc farcits amb puré de patates i olives

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

  • 4 peus de porc (tallats per la meitat)
  • 3 patates mitjanes
  • 250 g d'olives negres
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba
  • 1 branqueta d'api
  • 3 fulles de llorer
  • Oli d'oliva i sal

    PEL SOFREGIT

  • 1 ceba
  • 3 tomàquets
  • 300 g de mantellina

PREPARACIÓ

  1. En una olla alta, posem a bullir els peus de porc amb la pastanaga durant 3 hores i mitja.
  2. En una altra olla bullim les patates senceres amb pell.
  3. En una paella fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets triturats.
  4. En una altra paella fem una mena de trinxat amb les olives i les patates bullides, i ho reservem.
  5. Escorrem els peus de porc i reservem aquesta aigua de cocció. Desossem els peus encara tebis i els reservem.
  6. Estirem la mantellina sobre el taulell, hi col·loquem els peus desossats, els farcim amb el puré de patata i olives i ho embolcallem tot plegat amb la mantellina.
  7. A la paella on tenim el sofregit, hi afegim l'aigua d'on hem cuit els peus i ho deixem reduir fins que tingui textura de salsa.
  8. Posem els peus en un forn escalfat prèviament a 200 graus, durant 8-10 minuts.
  9. Passat aquest temps, traiem els peus del forn, els emplatem i hi afegim la salseta del sofregit.
Anar al contingut