Peus de porc farcits amb puré de patates i olives
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Mirko Carturan
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 4 peus de porc (tallats per la meitat)
- 3 patates mitjanes
- 250 g d'olives negres
- 1 pastanaga
- 1 ceba
- 1 branqueta d'api
- 3 fulles de llorer
-
Oli d'oliva i sal
PEL SOFREGIT
- 1 ceba
- 3 tomàquets
- 300 g de mantellina
PREPARACIÓ
- En una olla alta, posem a bullir els peus de porc amb la pastanaga durant 3 hores i mitja.
- En una altra olla bullim les patates senceres amb pell.
- En una paella fem un sofregit amb la ceba i els tomàquets triturats.
- En una altra paella fem una mena de trinxat amb les olives i les patates bullides, i ho reservem.
- Escorrem els peus de porc i reservem aquesta aigua de cocció. Desossem els peus encara tebis i els reservem.
- Estirem la mantellina sobre el taulell, hi col·loquem els peus desossats, els farcim amb el puré de patata i olives i ho embolcallem tot plegat amb la mantellina.
- A la paella on tenim el sofregit, hi afegim l'aigua d'on hem cuit els peus i ho deixem reduir fins que tingui textura de salsa.
- Posem els peus en un forn escalfat prèviament a 200 graus, durant 8-10 minuts.
- Passat aquest temps, traiem els peus del forn, els emplatem i hi afegim la salseta del sofregit.