Piadina amb mortadel·la
INGREDIENTS
40 g mortadel·la
1 mozzarella fresca
1 piadina
2 tomàquets secs en oli
Orenga
Ruca
PREPARACIÓ
- El primer que hem de fer és escalfar la piadina per les dues bandes amb una paella al foc.
- Mentre es va escalfant, tallem la mozzarella i en reservem la meitat amb el suc. L'altra, la tallem a rodelles i l'eixuguem bé abans de posar-la a la piadina.
- Un cop tinguem la mozzarella tallada a rodelles i eixugades, les posem sobre la piadina a la paella i hi afegim una mica d'orenga fresca.
- Posteriorment hi afegim 40 g de mortadel·la.
- Maltallem 2 tomàquets secs en oli i els afegim damunt la mortadel·la.
- Al moment en què el formatge quedi fos, traiem la piadina del foc.
- Un cop tinguem la piadina fora del foc, hi afegim la ruca i ho tindríem tot llest per menjar-nos-ho.