Piadina amb mortadel·la

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els tomàquets secs són un aliment molt concentrat en vitamines i minerals de funció antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 40 g mortadel·la

    1 mozzarella fresca

    1 piadina

    2 tomàquets secs en oli

    Orenga

    Ruca

PREPARACIÓ

  1. El primer que hem de fer és escalfar la piadina per les dues bandes amb una paella al foc.
  2. Mentre es va escalfant, tallem la mozzarella i en reservem la meitat amb el suc. L'altra, la tallem a rodelles i l'eixuguem bé abans de posar-la a la piadina.
  3. Un cop tinguem la mozzarella tallada a rodelles i eixugades, les posem sobre la piadina a la paella i hi afegim una mica d'orenga fresca.
  4. Posteriorment hi afegim 40 g de mortadel·la.
  5. Maltallem 2 tomàquets secs en oli i els afegim damunt la mortadel·la.
  6. Al moment en què el formatge quedi fos, traiem la piadina del foc.
  7. Un cop tinguem la piadina fora del foc, hi afegim la ruca i ho tindríem tot llest per menjar-nos-ho.
Anar al contingut