Pilota amb reducció de vi

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El julivert és molt ric en potassi, mineral que ajuda a eliminar l'excés de líquids del cos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A UNA PERSONA:

    100 g carn picada

    30 ml llet

    1 ou

    1 gra d'all

    1 llesca de pa

    Farina

    Vi negre

    Julivert

    Pa ratllat

    Mantega

    Brou pollastre

    Oli OVE

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem en un plat fons 1 llesca de pa de motlle sense crosta. Hi aboquem 30 ml de llet i el deixem remullant-se.
  2. Tallem a microbrunesa 1 gra d'all i també un grapat de fulles de julivert que reservem a un bol gran.
  3. Separem un ou d'una clara. Afegim el rovell al bol junt amb 100 g de carn picada, el pa remullat, pebre negre i sal. Barregem i donem forma a la pilota.
  4. Empanem amb pa ratllat la pilota. 
  5. En una pella hi posem mantega i un raig d'oli. Quan siguin calents, marquem la pilota empanada per totes bandes. Després la reservem.
  6. Posem a la paella 1 cullerada de farina que coem.
  7. Hi aboquem un raig de vi negre i deixem que s'evapori l'alcohol.
  8. Hi afegim un cullerot de brou de pollastre i sal.
  9. Afegim la pilota a la paella fins que es cogui (cal reduir la salsa i anar-la abocant per sobre la pilota).
  10. Emplatem la pilota amb força salsa.

 

Anar al contingut