Pintxo de fruita
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Incloure fruita a les receptes, tant dolces com salades, és una bona manera d'enriquir-les amb vitamines, minerals i altres nutrients, com la fibra.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
200 g xocolata negra
200 g xocolata blanca
1 taronja
1 plàtan
PREPARACIÓ
- Fonem les xocolates, per separat, amb la tècnica del bany maria.
- Tallem la taronja a grills i el plàtan a daus gruixuts.
- Clavem un tall de fruita amb una broqueta i la banyem amb xocolata negra fosa. Tot seguit la submergim en un bol que ja tindrem preparat amb aigua i gel... D'aquesta manera, la xocolata fosa es refreda de seguida i queda presa de nou. Amb una forquilla que banyem amb xocolata blanca fem filets damunt de la peça de fruita que hem banyat abans. La tornem a refredar amb aigua i gel. Fem aquesta mateixa operació (o jugant amb altres opcions que us passin pel cap) amb la resta de broquetes. N'eixuguem l'excés d'aigua un cop refredades i ja les podem emplatar.