Piquillos gratinats
INGREDIENTS
4 piquillos
2 cors de carxofa en conserva
20 g de pernil salat
40 g de formatge de llet crua de vaca
Sèsam torrat
PREPARACIÓ
- Comencem tallant a la juliana 20 g de pernil salat i ho reservem en un bol.
- Eixuguem amb paper absorbent dos cors de carxofa i els maltallem.
- Afegim al bol la carxofa tallada i una cullerada de sèsam torrat i ho barregem.
- Agafem quatre pebrots del piquillo i els farcim amb la barreja. Ho tanquem amb els dits i ho reservem en una cassola per posar-la a la fregidora d'aire.
- Hi ratllem al damunt 40 g de formatge de llet crua de vaca i ho enfornem deu minuts en una fregidora d'aire a la màxima potència.
- Un cop hagin passat deu minuts traiem de la fregidora d'aire els piquillos gratinats, que ja estaran a punt per menjar.