Piquillos gratinats

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pebrots són una hortalissa d'elevat contingut en antioxidants gràcies a la vitamina C, als betacarotens i al licopè que contenen.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 piquillos

    2 cors de carxofa en conserva

    20 g de pernil salat

    40 g de formatge de llet crua de vaca

    Sèsam torrat

PREPARACIÓ

  1. Comencem tallant a la juliana 20 g de pernil salat i ho reservem en un bol.
  2. Eixuguem amb paper absorbent dos cors de carxofa i els maltallem.
  3. Afegim al bol la carxofa tallada i una cullerada de sèsam torrat i ho barregem.
  4. Agafem quatre pebrots del piquillo i els farcim amb la barreja. Ho tanquem amb els dits i ho reservem en una cassola per posar-la a la fregidora d'aire.
  5. Hi ratllem al damunt 40 g de formatge de llet crua de vaca i ho enfornem deu minuts en una fregidora d'aire a la màxima potència.
  6. Un cop hagin passat deu minuts traiem de la fregidora d'aire els piquillos gratinats, que ja estaran a punt per menjar.
Anar al contingut