Piruletes i snacks de xocolata amb festucs i avellanes
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Lluc Crusellas
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Xocolata
Festucs esmicolats
Avellanes
Sal
PREPARACIÓ
- Desfem la xocolata. En aquest cas fem servir xocolata amb llet, però en podeu utilitzar d'altres.
- Un cop la xocolata sigui desfeta, cal temperar-la sobre un marbre, removent-la amb una pala. La temperatura que ha de tenir temperada no ha de superar els 31 graus.
- Recollim la xocolata del marbre amb l'ajuda de la pala i la posem en un bol.
- En una safata amb paper de forn, hi posem uns bastonets de fusta per fer les piruletes i, amb la mànega pastissera, fem cercles de xocolata sobre la part superior dels bastonets
- Esmicolem els festucs o qualsevol altra fruita seca i la posem per sobre de la xocolata amb un polsim de sal.
- Per fer els snacks, barregem la xocolata desfeta amb avellanes senceres pelades i ho posem sobre el paper de forn fent boletes.
- Ho deixem 10 minuts mínim a temperatura ambient, mai a la nevera.