Pita de tomàquet i formatge
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El tomàquet és una hortalissa molt lleugera i rica en nutrients, en destaca el contingut de vitamina C i de licopè, tots dos amb funcions antioxidants.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a 1 ració.
1 pa de pita
1 tomàquet pera
1/2 cogombre
50 g formatge de cabra
Tahina
Coriandre
Menta
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a daus petits un tomàquet pera net. El posem en un colador i sobre un bol.
- Tallem a daus petits 1/2 cogombre. El deixem també al colador.
- Ho salem i deixem que la barreja reposi uns minuts.
- Posem una paella a escalfar i li posem el pa de pita.
- Escalfem el pa per les dues cares.
- Piquem unes fulles de menta i unes fulles de coriandre.
- Les reservem en un bol gran.
- Tallem a daus 50 g formatge de cabra de quallada làctica, tou però no líquid.
- Afegim el formatge al bol de les herbes.
- Afegim la barreja de tomàquet i cogombre al mateix bol. Ho barregem bé
- Posem 2 culleradetes de tahina en un bol i li anem afegint aigua i batent amb una vareta manual per aconseguir una salsa una mica líquida, que ens permeti posar-la dins de la pita.
- Obrim la pita calenta i la farcim amb l'amanida. Acabem el plat amb la salsa tahina.