Pita de tomàquet i formatge

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet és una hortalissa molt lleugera i rica en nutrients, en destaca el contingut de vitamina C i de licopè, tots dos amb funcions antioxidants.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 1 ració. 

    1 pa de pita 

    1 tomàquet pera 

    1/2 cogombre 

    50 g formatge de cabra  

    Tahina 

    Coriandre 

    Menta 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus petits un tomàquet pera net. El posem en un colador i sobre un bol.  
  2. Tallem a daus petits 1/2 cogombre. El deixem també al colador. 
  3. Ho salem i deixem que la barreja reposi uns minuts. 
  4. Posem una paella a escalfar i li posem el pa de pita. 
  5. Escalfem el pa per les dues cares.   
  6. Piquem unes fulles de menta i unes fulles de coriandre. 
  7. Les reservem en un bol gran. 
  8. Tallem a daus 50 g formatge de cabra de quallada làctica, tou però no líquid.  
  9. Afegim el formatge al bol de les herbes. 
  10. Afegim la barreja de tomàquet i cogombre al mateix bol. Ho barregem bé  
  11. Posem 2 culleradetes de tahina en un bol i li anem afegint aigua i batent amb una vareta manual per aconseguir una salsa una mica líquida, que ens permeti posar-la dins de la pita. 
  12. Obrim la pita calenta i la farcim amb l'amanida. Acabem el plat amb la salsa tahina.  
Anar al contingut