Pizza amb base de coliflor
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Philip Bonastre
- Dificultat: Mitjana
- Restaurant: Amassame
INGREDIENTS
PER A LA MASSA
1 coliflor
- 2 alls
- Orenga sec
- Nou moscada
- 1 ou
-
1 cullerada sopera de formatge cremós
PER A LA CARBONARA
1/4 de ceba
- 1/4 de porro
- 80 gr de pernil d'ànec
- 100 grams de formatge curat
- 100 ml de nata 35%
- 2 rovells d'ou
-
Oli
PREPARACIÓ
- Piquem una coliflor amb una batedora per tal que quedin trossos ben petits. L'eixugem amb dos draps perquè quedi ben eixuta i la posem dins un bol.
- Afegim un ou sencer dins el bol amb una mica de sal i una mica d'orenga. Li afegim una cullerada sopera de formatge cremós i ho amassem tot.
- Un cop la massa està ben homogènia, li donem forma i l'estirem amb un grux de 2 o tres mil·límetres.
- La posem al forn durant 10 o 15 minuts a 220 graus.
- Un cop està cuita li posem a sobre els ingredients que vulguem.