Pizza amb base de coliflor

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Philip Bonastre
  • Dificultat: Mitjana
  • Restaurant: Amassame

INGREDIENTS

  • PER A LA MASSA

    1 coliflor

  • 2 alls
  • Orenga sec
  • Nou moscada
  • 1 ou
  • 1 cullerada sopera de formatge cremós

     

    PER A LA CARBONARA

    1/4 de ceba

  • 1/4 de porro
  • 80 gr de pernil d'ànec
  • 100 grams de formatge curat
  • 100  ml de nata 35%
  • 2 rovells d'ou
  • Oli

     

PREPARACIÓ

  1. Piquem una coliflor amb una batedora per tal que quedin trossos ben petits. L'eixugem amb dos draps perquè quedi ben eixuta i la posem dins un bol.
  2. Afegim un ou sencer dins el bol amb una mica de sal i una mica d'orenga. Li afegim una cullerada sopera de formatge cremós i ho amassem tot.
  3. Un cop la massa està ben homogènia, li donem forma i l'estirem amb un grux de 2 o tres mil·límetres.
  4. La posem al forn durant 10 o 15 minuts a 220 graus.
  5. Un cop està cuita li posem a sobre els ingredients que vulguem.

 

 

 

 

 

Anar al contingut