Pizza de coliflor
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 500 g de coliflor
- Un ou
- 100 g de parmesà ratllat
- 150 g de ceba sofregida
- 150 g de salsa de tomàquet
- 200 g de xampinyons
- 200 g de carbassa
- 100 g de tomàquets de jardí
- Alfàbrega fresca
- 200 g de mozzarella
- Oli d'all i julivert
- Sal i pebre
PREPARACIÓ
- Ratllem la coliflor. Hi afegim l'ou, el parmesà i la meitat de la mozzarella. Salpebrem. Barregem bé. Estirem sobre una safata de forn i coem 10 minuts a 180ºC. Cobrim amb la ceba sofregida i la salsa de tomàquet.
- Saltem els xampinyons a la paella amb una mica d'oli d'all i julivert. Els posem a sobre de la base de coliflor.
- Saltem la carbassa a daus i l'afegim a la base de coliflor.
- Posem els tomàquets de jardí tallats per la meitat i la mozzarella.
- Coem 10 minuts a 200ºC i quan surti del forn l'acabem amb alfàbrega fresca.