Pizza naan

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El iogurt és un làctic que, pel seu contingut en bacteris beneficiosos, pot millorar la nostra flora intestinal, la primera defensa de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PIZZETES

    250 g de farina de blat  

    100 g de formatge grana padano  

    5 g d'impulsor químic  

    16 tomàquets cirerol de branca  

    16 boletes de mozzarella 

    8 làmines de pernil salat  

    1 iogurt natural sense sucre (100 g)  

    Olivada 

    Romaní fresc 

    Farigola fresca 

    Alfàbrega fresca 

    Ruca 

    Oli OVE 

    Sal 

     

     

PREPARACIÓ

  1. Posem a macerar en oli d'oliva, farigola fresca, romaní  fresc i alfàbrega fresca 16 tomàquets cirerol tallats per la meitat.  
  2. Al mateix bol hi afegim 16 boletes de mozzarella. 
  3. Mentrestant preparem la massa: en un bol posarem un iogurt natural sense sucre, 250 g de farina de blat, 5 g d'impulsor i oli d'oliva. Ho integrem amb una forquilla i després ho pastem amb les mans. 
  4. Traiem la massa del bol i la posem a sobre de la fusta prèviament enfarinada. Tallem la massa en quatre boles. Amb un corró donarem forma rodona a les quatre boles de massa.  
  5. Posem una paella al foc i, un cop calenta, hi coem les pizzes a dues cares. 
  6. Posem les bases de la pizza en unes safates que puguin anar al forn i hi afegim els tomàquets i la mozzarella marinats, una culleradeta d'olivada, 25 g de formatge grana padano llescat i un raig d'oli. Les enfornem 5 minuts a 200º. 
  7. Traiem les pizzes del forn i hi posem per sobre dues làmines de pernil salat trencat a cada una i una mica de ruca. 

 

Anar al contingut