Pizza naan
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
El iogurt és un làctic que, pel seu contingut en bacteris beneficiosos, pot millorar la nostra flora intestinal, la primera defensa de l'organisme.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A 4 PIZZETES
250 g de farina de blat
100 g de formatge grana padano
5 g d'impulsor químic
16 tomàquets cirerol de branca
16 boletes de mozzarella
8 làmines de pernil salat
1 iogurt natural sense sucre (100 g)
Olivada
Romaní fresc
Farigola fresca
Alfàbrega fresca
Ruca
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Posem a macerar en oli d'oliva, farigola fresca, romaní fresc i alfàbrega fresca 16 tomàquets cirerol tallats per la meitat.
- Al mateix bol hi afegim 16 boletes de mozzarella.
- Mentrestant preparem la massa: en un bol posarem un iogurt natural sense sucre, 250 g de farina de blat, 5 g d'impulsor i oli d'oliva. Ho integrem amb una forquilla i després ho pastem amb les mans.
- Traiem la massa del bol i la posem a sobre de la fusta prèviament enfarinada. Tallem la massa en quatre boles. Amb un corró donarem forma rodona a les quatre boles de massa.
- Posem una paella al foc i, un cop calenta, hi coem les pizzes a dues cares.
- Posem les bases de la pizza en unes safates que puguin anar al forn i hi afegim els tomàquets i la mozzarella marinats, una culleradeta d'olivada, 25 g de formatge grana padano llescat i un raig d'oli. Les enfornem 5 minuts a 200º.
- Traiem les pizzes del forn i hi posem per sobre dues làmines de pernil salat trencat a cada una i una mica de ruca.