Pizzetes gratinades
INGREDIENTS
3 tortilles per a tacos
100 g formatge tendre
70 g pernil cuit Delizias Pétalos Noel
-
20 g formatge curat tipus Maó
8 tàperes
1 xampinyó
1 llom d'anxova en oli
Tomàquet triturat
Tomàquets secs en oli
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Deixem el forn encès en funció gratinador a 210º.
- Agafem el got batedor i preparem una salsa de tomàquet exprés. Hi afegim 4 meitats de tomàquets secs en oli, oli dels tomàquets secs, 3 cullerades de tomàquet triturat, voltes de pebre negre i sal. Ho triturem fins tenir una pasta i ho reservem un moment.
- Laminem un xampinyó i el reservem en un platet.
- Posem en una safata de forn paper sulfurat i hi deixem 3 tortilles per a tacos a sobre i hi distribuïm salsa de tomàquet exprés.
- Sobre cada taco hi posem 3 pètals de pernil dolç. Posteriorment, al primer hi posem el xampinyó laminat, al segon 8 tàperes i al tercer un llom d'anxova en oli.
- Sobre cada taco ratllem 20 g de formatge curat tipus Maó. I gratinem els tacos durant 8 minuts a 210º.
- Passats els 8 minuts, ja podem emplatar els 3 tacos.