Planxat de porros i pernil
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els cacauets són una fruita seca molt rica en energia, en proteïnes i en greixos saludables; en destaca el contingut en vitamina B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 porros
4 pans de wrap
150 g pernil ibèric de gla
80 g cacauets desgranats sense sal
30 g mantega
Salsa:
Cibulet
1 llima
1 ou
Pebre negre
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Courem 4 porros a la barbacoa o al forn i un cop cuits els tallem a bresa.
- Preparem la salsa que anirà a dins del planxat amb un ou, un suc de llima que espremem, cibulet tallat menut, pebre negre, sal i oli OVE. Ho emulsionem.
- Preparem 150 g de pernil ibèric de gla.
- Escalfem el pa de wrap que ens servirà per fer l'entrepà.
- Posem dins del wrap calent part dels porros i part del pernil. El tanquem i el planxem amb paper sulfurat.
- En una paella hi posem una nou de mantega i quan estigui fosa hi afegim 80 g de cacauets i sal. Els saltem.
- Piquem els cacauets en un morter.
- Posem el wrap per una banda i en un platet la salsa i els cacauets reservats.