Planxat de porros i pernil

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cacauets són una fruita seca molt rica en energia, en proteïnes i en greixos saludables; en destaca el contingut en vitamina B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 porros   

    4 pans de wrap 

    150 g pernil ibèric de gla 

    80 g cacauets desgranats sense sal   

    30 g mantega   

    Salsa:   

    Cibulet   

    1 llima   

    1 ou   

    Pebre negre   

    Oli OVE  

PREPARACIÓ

  1. Courem 4 porros a la barbacoa o al forn i un cop cuits els tallem a bresa.  
  2. Preparem la salsa que anirà a dins del planxat amb un ou, un suc de llima que espremem, cibulet tallat menut, pebre negre, sal i oli OVE. Ho emulsionem.  
  3. Preparem 150 g de pernil ibèric de gla.  
  4. Escalfem el pa de wrap que ens servirà per fer l'entrepà.   
  5. Posem dins del wrap calent part dels porros i part del pernil. El tanquem i el planxem amb paper sulfurat.  
  6. En una paella hi posem una nou de mantega i quan estigui fosa hi afegim 80 g de cacauets i sal. Els saltem.   
  7. Piquem els cacauets en un morter.  
  8. Posem el wrap per una banda i en un platet la salsa i els cacauets reservats.  
Anar al contingut