Plàtan rostit amb gelat de nata
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els plàtans són el complement ideal per a aquells que tenen una vida activa, ja que són rics en hidrats de carboni, potassi i magnesi.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
30 g mantega
4 plàtans de Canàries
1 beina de vainilla
Sucre morè
Brandi
Gelat de nata
PREPARACIÓ
- Desfem 30 g de mantega en una cassola. Quan s'ha desfet, hi afegim 4 plàtans de Canàries pelats i els fregim per totes bandes.
- Quan el plàtan s'ha enrossit, hi afegim 1 cullerada de sucre morè i caramel·litzem.
- Hi afegim 1 raig de brandi i 1 beina de vainilla que obrim i buidem. Ho courem fins que agafi densitat.
- Agafem un gelat de nata i a l'hora d'emplatar en posarem una quenelle al costat del plàtan.