Platets amb gust de la Garrotxa

INGREDIENTS

  • PER AL BIQUINI DE PAPADA DE PORC:

    Pa de cereals

    Papada de porc

    Tòfona

     

    PER AL BLINI DE FESOLS I BOTIFARRA:

    250 g de fesols de Santa Pau

    Botifarra de perol

    125 de farina

    3 g de llevat

    2 ous

    50 ml de crema de llet

    Sal

     

    PER AL CAVIAR DE LA GARROTXA:

    Tapioca

    Aigua dels fesols

PREPARACIÓ

  1. Per fer el biquini, marquem la papada de porc i l'enfornem uns 40 minuts. Ho podem preparar el dia abans.
  2. Un cop freda, la tallem a daus. 
  3. La posem a sobre del pa de cereals, amb una mica de tòfona, i l'escalfem a la paella.
  4. Per fer els blinis, triturem els fesols amb una mica d'aigua de la cocció.
  5. En un bol, barregem els ous batuts amb la crema de llet, la farina, que posem en dues parts, i el llevat.
  6. Afegim un punt de sal i ho introduïm en un biberó de cuina amb els fesols triturats.
  7. En una paella amb oli calent, posem la massa i, quan estigui quasi cuita, incorporem a sobre la botifarra de perol a rodanxes.
  8. Amb la resta d'aigua de la cocció dels fesols, hidratem les perles de tapioca.
  9. Emplatem el biquini de porc, els blinis de fesols i botifarra i les perles de tapioca. 

 

 

Anar al contingut