Platets amb gust de la Garrotxa
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Martina Puigvert
INGREDIENTS
PER AL BIQUINI DE PAPADA DE PORC:
Pa de cereals
Papada de porc
Tòfona
PER AL BLINI DE FESOLS I BOTIFARRA:
250 g de fesols de Santa Pau
Botifarra de perol
125 de farina
3 g de llevat
2 ous
50 ml de crema de llet
Sal
PER AL CAVIAR DE LA GARROTXA:
Tapioca
Aigua dels fesols
PREPARACIÓ
- Per fer el biquini, marquem la papada de porc i l'enfornem uns 40 minuts. Ho podem preparar el dia abans.
- Un cop freda, la tallem a daus.
- La posem a sobre del pa de cereals, amb una mica de tòfona, i l'escalfem a la paella.
- Per fer els blinis, triturem els fesols amb una mica d'aigua de la cocció.
- En un bol, barregem els ous batuts amb la crema de llet, la farina, que posem en dues parts, i el llevat.
- Afegim un punt de sal i ho introduïm en un biberó de cuina amb els fesols triturats.
- En una paella amb oli calent, posem la massa i, quan estigui quasi cuita, incorporem a sobre la botifarra de perol a rodanxes.
- Amb la resta d'aigua de la cocció dels fesols, hidratem les perles de tapioca.
- Emplatem el biquini de porc, els blinis de fesols i botifarra i les perles de tapioca.