Pollastre amb blat de moro
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que en traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 contracuixes de pollastre
150 g de blat de moro cuit
2 grans d'all
1 llimona
Salsa de soja
Farina
Blat de moro gegant fregit
Gingebre en pols
Coriandre fresc
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Barregem, en un bol gros, el suc d'una llimona, una culleradeta de gingebre en pols, dos grans d'all que ratllem i tres cullerades de salsa de soja.
- Hi afegim el pollastre perquè hi marini uns dos minuts.
- Triturem el blat de moro cuit a mesura que hi anem afegint oli d'oliva verge extra, fins que tinguem una textura de crema. Ho colem.
- Eixuguem el pollastre, per treure'n l'excés de marinada, l'enfarinem i el fregim en oli ben calent.
- L'emplatem posant una mica de cremós de blat de moro a la base del plat. A sobre, hi posem una contracuixa, que tallarem en quatre o cinc trossos. Ho acabem amb una mica de blat de moro gegant fregit.