Pollastre amb maionesa de curri
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La carn de pollastre és blanca i lleugera, tot i que a la pell és on es concentren els greixos i l'energia, per això es recomana no prendre-la.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
2 pits de pollastre
3 ous
1 cabdell
1 llima
Farina de blat
Pa ratllat
Curri
Orenga seca
All en pols
Oli OVE
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Comencem amanint 250 g de pa ratllat amb dues cullerades d'all en pols i una cullerada i mitja d'orenga seca. Ho barregem bé.
- Salpebrem el pollastre, tallat a tires, i l'arrebossem fent el següent procés: el passem per farina de blat, seguidament per dos ous que haurem batut amb un polsim de sal, llavors ho passarem pel pa ratllat que hem amanit d'inici, el tornarem a passar per ou batut i finalment un altre cop per pa ratllat.
- Fregim les tires de pollastre arrebossat, en oli calent. Un cop fregides, les anirem reservant en paper absorbent. Aquest paper, quan quedi oliós, descarteu-lo per evitar que us acabi estovant el pollastre.
- Fem una maionesa amb un ou, suc de llima, una cullerada de curri en pols, un pessic de sal i oli d'oliva verge extra.
- Ho presentem, posant tires de pollastre a dins de fulles de cabdell (com si la fulla fos el plat), i uns puntets de maionesa de curri per sobre.