Pollastre amb pinyons i tomàquet

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pinyons són una fruita seca molt nutritiva, rica en energia, proteïnes, greixos saludables, vitamines del grup B i minerals com el potassi, el fòsfor o el magnesi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1 pit de pollastre

    15 g de formatge tetilla

    10 g de pinyons torrats

    2 tomàquets secs

    Fulles d'alfàbrega

    Vermut

    Pebre negre

    Oli OVE

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem en una paella un pit de pollastre desossat que hem salpebrat. El tapem i el marquem a foc mitjà dos minuts per cada cara. 
  2. Mal tallem 10 g de pinyons. Els posem en un bol. 
  3. Piquem fulles d'alfàbrega. Les posem a dins del mateix bol. 
  4. Tallem a la brunesa dos tomàquets secs que també posem al bol. 
  5. Al pollastre, hi afegim un raig de vermut i n'evaporem l'alcohol. A continuació, hi posem un tall de formatge tetilla. Ho tapem de nou fins que el formatge es fongui (més o menys un minut). 
  6. Tallem el pollastre en tres trossos cada un i el posem en un plat. Per sobre hi posem la picada. 
Anar al contingut