Pollastre amb pinyons i tomàquet
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
1 pit de pollastre
15 g de formatge tetilla
10 g de pinyons torrats
2 tomàquets secs
Fulles d'alfàbrega
Vermut
Pebre negre
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Posem en una paella un pit de pollastre desossat que hem salpebrat. El tapem i el marquem a foc mitjà dos minuts per cada cara.
- Mal tallem 10 g de pinyons. Els posem en un bol.
- Piquem fulles d'alfàbrega. Les posem a dins del mateix bol.
- Tallem a la brunesa dos tomàquets secs que també posem al bol.
- Al pollastre, hi afegim un raig de vermut i n'evaporem l'alcohol. A continuació, hi posem un tall de formatge tetilla. Ho tapem de nou fins que el formatge es fongui (més o menys un minut).
- Tallem el pollastre en tres trossos cada un i el posem en un plat. Per sobre hi posem la picada.