Pollastre amb quinoa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Adolf Gabarró (Jubilat de Barcelona)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La quinoa és un cereal que no conté gluten, així que és apta per a celíacs.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients ecològics per a 4 persones:
  • 2 pits de pollastre
  • 1 tassa de quinoa
  • 2 tasses de brou de verdures
  • 1/2 ceba picada
  • 2 grans d'all
  • 1 carbassó
  • 1 tomàquet
  • fulles d'alfàbrega ( o seca)
  • 1 llimona
  • 150 g de formatge de cabra
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el brou de verdures en una olla i, quan estigui bullint, afegiu-hi la quinoa, prèviament rentada amb aigua, i deixeu-ho bullir durant 10, 15 minuts.

Mentrestant, en una paella amb dues o tres cullerades d'oli, sofregiu els alls i la ceba picada durant uns sis minuts, fins que quedi transparent. Seguidament, incorporeu-hi el pollastre tallat a tiretes, deixeu-l'hi cinc minuts, fins que quedi ben enrossit i reserveu-ho.

A continuació, talleu el tomàquet i el carbassó a daus i salteu-los en una paella amb oli durant 10 minuts. Després, afegiu-hi el pollastre, les fulles d'alfàbrega, el formatge a daus, el suc de la llimona, la sal i el pebre i deixeu-ho coure deu minuts.

I ja per acabar, emplateu el pollastre i abans de servir-lo, si cal, escalfeu la quinoa al microones durant un minut i tireu-la per sobre del pollastre.
Anar al contingut